fredag den 26. april 2013

Anemoneballet.

Lige nu kan du nyde den skønneste balletforestilling i forårsskoven. Anemonerne giver opvisning på skovbunden.
Vil du nyde anemoneballetten sætter du dig i skovbunden på første parket. Scenebelysingen tændes i form af solens stråler. På scenegulvet dukker danserinderne op iført de kønneste hvide strutskørter, og se hvor de danser lystigt. Risiko: En våd og kold bagdel, men den bliver vel varm igen - så god fornøjelse.

Bededag.

Hvad beder man om på bededag? - I hvert fald ikke en verden, der er våd og grå. Selv om de i går indkøbte planter vil have godt af at komme i jorden på sådan en våd dag, så mangler min motivation til at gå i haven i dag. Jeg var der i går, og fik samlet et par sække med ukrudt, og det var faktisk hårdt!! Så jeg tror, jeg nøjes med at vande planterne. Det bliver mit kreative rum, der vinder i dag. Jeg har et broderi, som skal gøres færdigt - ja, jeg har faktisk flere!!!
UNDSKYLD at i må nøjes med vand fra vandkanden i dag.

Bogudgivelse.


Den 25.4.2013 ankom den bogen, der  udgives i anledning af Juelsminde Kirkes 100 års jubilæum i juni 2013. En bog, vi har arbejdet på i godt 1½ år. En glad og tilfreds redaktion mødtes for behørigt at fejre, at arbejdet har resulteret i et fint og tilfredsstillende resultat. Alle andre må vente med at se bogen til jubilæet fejres den 9. juni.

Fremtidens turbostrikkere?

Her diskuteres, om det nu er lettest at strikke eller hækle.

Det er svært at hækle - og de synes nu, det er lettere at strikke.

Jeg havde en dejlig eftermiddag i SFO'en sammen med mit barnebarn - og en hel masse andre dejlige piger i 7-8 års alderen, der havde lyst til at lære at strikke og hækle.

Sommerhuset - bliver det hus til sommer?

Sådan så huset ud lørdag den 20. april 2013. Jeg håber virkelig, det bliver godt. Jeg elsker simpelthen området ved Vesterhavet ud for Søndervig - og dette måske lidt primitive hus, hvor man gerne må gå ind med sand mellem tæerne. Men lige nu skal fantasien virkelig tages i brug, for at tro på, at vi snart igen kan nyde sommerlivet her. Huset har været mit fristed gennem rigtig mange år, så det bliver det selvfølgelig også igen!.

tirsdag den 23. april 2013

Middagen er serveret.


Manden gik i køkkenet med en ny opskrift: Varm salat med skinkebites. Det blev en dejlig middag. Den kan anbefales, og vil blive gentaget her på Skrænten.

søndag den 14. april 2013

Strandtur i solskin søndag formiddag.

Først var der to

så var der tre.

På en gold lerskrænt har solen fremkaldt små gule blomster.

Naturens forfald inspirer mig.

Solen skinnede, da jeg var færdig med morgenkaffen (sent), og så havde manden ikke længere fred. På med gummistøvlerne og afsted til Stenhøj Strand. Det blev en rigtig motionstur, da der er langt gennem skoven og ned ad skrænterne, inden man er ved vandet. Men sikken oplevelse!  De vinterblege legemer blev varmet af solen  - men også af anstrengelser, da de fine sten selvfølgelig skulle med hjem. Og jeg kan fortælle, at det er svært at stoppe med at samle sten - for den næste er måske den fineste!
Hjemme igen på Skrænten 14, blev nydt en dejlig frokost. Sådan en søndag holder jeg meget af -  manden måske lidt mindre, da det var ham, der slæbte de fleste sten!

lørdag den 13. april 2013

Seriøs strik for sjov.

Så blev udstillingen med temaet "Hul og hult og rundt omkring" åbnet på Industrimuseet i Horsens.  Det er min dygtige "strikkeveninde" Ebba, der har strikket dette træ. Udstillingen kan ses frem til 12. maj.

tirsdag den 9. april 2013

Hvad var det dog der skete?


På min vandretur i dag fandt jeg de første anemoner. Så nu tror jeg, foråret kommer.

mandag den 1. april 2013

Nick Cave på Trapholt


Kunsten er vor redning - det eneste som både heler og hjælper os med at drømme om, hvad der vil gøre verden til et bedre sted  (Nick Cave)
En fantastisk oplevelse for en 'brodøse' at se denne udstilling. Selv min søde mand syntes, det var en tur værd til Kolding. Måske hjalp det også, at der blev budt på en dejlig frokost!