fredag den 24. juli 2015

Kartoffelvarmer

Så blev kartoffelvarmeren færdig. En hurtigt lille projekt. Jeg forestiller mig, at den skal bruges, når vi sidder ude og spiser. Opskriften er hente hos Karen Klarbæk for så vidt angår den øverste del. Men jeg valgte at hækle en mere kompakt underdel, da der så nok er mere varme i den.
Jeg kan ikke lade være med at sende en tanke til oldemor og mormor, da det nok var på deres tid, det var 'moderne' med sådanne ting. Tidligere i mit liv, ville jeg have moret mig over en sådan ting - og gør det måske også nu!!!! Men nu skal den i hvert fald afprøves.  

Natnut hviler ud og får håret sat.

Siws natnut måtte i går med mig hjem for at blive repareret. Hun var ved at tabe hue og hår. Hun har lige været med på vandretur i Norge, så hun har vist også brug for lidt hvile. Hun kunne så ikke komme med på tur til København, men det var vigtigt, at hun blev frisk igen.
Jeg tror næsten ikke, jeg nogensinde vil kunne lave noget, børnene bliver lige så glade for, som disse små 'væsner'. De er med rigtig mange steder, og de er altid med ude at rejse, og dermed også gode 'fortællere' om, hvad børnene oplever. I det hele taget er de altid et godt udgangspunkt for samtaler om alting, som rører sig i børnenes verden.



torsdag den 2. juli 2015

Sculpture by the sea

I går tog vi en hurtig beslutning. Jeg havde dagen i forvejen arbejdet i haven, og kroppen var lidt træt, så den stod ikke på havearbejde denne dag. Vi havde talt om, at vi skulle op og se Sculpture by the sea i Århus. Vejret var dejligt, så efter morgenmaden var det bare afsted, og heldigvis for det, for udstillingen slutter den 5. juli. Jeg troede, det var den 5. august, men manden min havde helt styr på datoerne, så godt vi kom afsted.
Vi startede gåturen ude ved Varna, hvor vi også parkerede. Vi heldige at få en parkeringsplads der - og i skyggen. Der var nemlig utrolig mange mennesker, der havde fået samme ide som os, så der var faktisk ret fyldt på stranden, og parkering var nogle steder helt overskuelig, nærmest at betegne som kaos.
Igen i år var der rigtig meget spændende at se på

SHAN SHUI BUNDLES
Materialer: Rustfrit stål, fiberglas, billak/Stainless steel, fibreglass car paint

DROPPINGS AND THE DAM(N)
Materialerne er brugte plastiklåg, ståltråd/used bottle tops, steel wire, steel
1
HELLO GOLEM
Materialer:Glasfiber-armeret plast, ethylcarbamat/Glass fibre reinforced plastic,ethyl carbamate
OCEAN ODYSSEY
Materialer: sand, cement og muslingeskaller/Sand, cement and seashills
DUET KNIT
Materialer: Farvestrålende garn/Yarn in bright colours
 En helt igennem dejlig dag, hvor frokosten blev indtaget på Hotel Marselis'  udsigtsterrasse. Er det ikke fantastisk, at man kan få sådan en kunstoplevelse helt gratis. TAK for det!