onsdag den 10. februar 2016

Der ryddes op

Der skal gang i oprydningen. Det er da helt utroligt, hvad man har liggende!!! Men nu skal der altså ske noget med alt det, der ligger og venter, enten på at jeg gør noget ved det, eller det må rejse videre til andre.
Jeg har haft garn liggende i over 10 år til en hue, som Grith alligevel ikke ville have, og som jeg derfor fik med hjem. Men nu er den færdig.
Og selv om jeg ikke har et særligt godt "huehoved", så ved jeg, at jeg vil bruge den. 
Sjaler til sommerhuset kan man vel altid bruge. Der kunne lige blive 1 af et par nøgler garn, jeg ikke vidste, hvad skulle bruges til




Sang fastelavnsmandag

Til sang mandag - fastelavnsmandag - kom der et uventet indslag fra musikerne. Efter pausen kom Ørknens sønner nemlig forbi
1
Pragtfuldt at kunne tage del i glæderne. Man bliver bare i så godt humør af at synge - og så med så dygtig og humoristisk musikledsagelse er man såmænd helt "høj", når man glad "danser" hjemad.


søndag den 7. februar 2016

Aarhustur med brodøserne

På tur med brodøserne er altid en dejlig oplevelse. I dag gik turen til Kvindemuseet i Aarhus, hvor frokosten blev indtaget under hyggelig snak
1
Desværre var tallerknerne tomme, inden jeg fik mig taget sammen til at fotografere, men vi fik en fin lille anretning.
Så gik turen til Antik Museet, hvor vi så "Sy din by" - og det var virkelig en fin oplevelse. Hold da op, hvor er de dygtige. Her er et lille udsnit.  - Igen desværre -  havde jeg ikke fotoapparatet med, og telefonen er ikke helt så god.

1
1
Der blev hentet inspiration med hjem.
Og tak til Birgitte for en veltilrettelagt tur.






torsdag den 4. februar 2016

Siden sidst

Jeg har været fraværende her på bloggen i nogen tid. Det er der flere grunde til, men det vil jeg ikke trætte med.
Efter i et par dage ikke at have været ude på min morgentur, var det afsted i dag. Det gik noget langsommere end vanligt, men mine 2 "morgenvenner"  var søde til at vente på mig, og så kunne de jo også lige stå stille og nyde den dejlige solopgang.
Da jeg kom tilbage, måtte jeg lige en tur ned i haven og kigge. Og sørme om det ikke var sket en masse i de dage, jeg ikke har været ude.
Nu  er det vist snart tid til at klippe gækkebreve. 
I aftes var jeg til seriøs strik. Der har jeg heller ikke været med de sidste gange. Og hold da op, hvor var det dejligt igen, at møde alle de dygtige strikkere. Det er så inspirerende og helt sikkert, at lattermusklerne bliver grundigt motioneret. 
Og se lige her, hvad jeg fik af Vivi (en fødselsdagsgave)
Med til den historie hører, at da jeg besøgte hende, før hun solgte sit hus, og var nede i kælderværkstedet for at se hendes keramiske arbejder, syntes jeg netop den lille krukke var så fin. Det har hun så husket. Og se lige denne lille strikkede broche, hvor er den fin. Jeg ved, hvad der ligger af arbejde i det, og er både glad og taknemmelig for sådan en gave.