torsdag den 27. juli 2017

Annie i Palsgaardparken

I aften er der præmiere på sommerspil i Palsgaardparken. I år spiller de Annie. Jeg var lige en tur forbi i eftermiddag. Det er nogle helt unikke omgivelser at spille i. Så er du i nærheden, og har lyst til en dejlig oplevelse, så kan du besøge sommerspillet.
Jeg skulle også lige forbi et træ, som jeg synes er så smuk, nemlig Vingevalnød 
Og så mødte jeg en svane, som hvæsede af mig, for den skulle beskytte sin familie, så jeg gik i en behørig bue udenom den






onsdag den 26. juli 2017

Solnedgang i aftes og sol i dag

I aftes var der en flot solnedgang

Jeg måtte bare ud og nyde det. Jeg ved godt, at man siger, at solen skinner på alt det snavs,der er i luften, og det er det, der giver de fine farver, men jeg nød det nu alligevel.
Her til morgen gik jeg en runde i haven, da solen endelig havde besluttet sig for at skinne lidt, så er det bare med at være på pletten.
1
Hortensiaen står fint lige nu.
Sommerfuglebusken bærer sit navn med rette. Den var virkelig omsværmet. 
Urterne står også fint. Jeg glæder mig til, at jeg snart kan gå ud og plukke ærter. 
Den anden dag blev jeg såmænd helt deprimeret, fordi der var tegn på, at sommeren går på hæld. Marken overfor var høstet, og der var allerede sort jord.
Men i dag skinner solen, så det vil jeg nyde.


 


søndag den 16. juli 2017

En regnfuld søndag

At vågne op til en regnfuld morgen, er ikke lige det jeg synes, jeg har behov for. I går kom der da lidt sommer forbi. Solen skinnede, og cyklen blev trukket frem. Det var den, jeg brugte, da jeg skulle ned og handle ind. Men man skal da ikke bare tro, at sommervejret kan vare i hele 2 dage. Nej, nej allerede i aftes, var det slut. Det eneste gode er måske, at jeg så slap for at skulle ud og vande i haven.
Her til formiddag, faldt jeg så i gryden og kiggede facebook. Der faldt jeg over nogle hæklede bogmærker. Det skulle lige prøves, og det kom der disse 2 ud af. Enkelt og hurtigt lavet.
1

Se også lige, hvad min datter havde med til mig, da hun kom hjem fra sommerhuset.
1
En hjertesten.

Nu ligger den et sted, hvor jeg kommer forbi flere gange om dagen, og jeg glædes hver gang, jeg går forbi den. 
Nu tror jeg, der er lidt ophold i regnen, så måske skulle jeg komme ud og få lidt frisk luft, selv om de sorte skyer ser  ud, som om de kan lukke op for sluserne lige om lidt. Men jeg tror, jeg tager chancen og 'løber' en lille tur.




søndag den 9. juli 2017

Flere bamser

Så blev et par bamser mere færdige.
En er flyttet hjemmefra. Nu må vi se om disse også finder et sted at bo.