torsdag den 26. oktober 2017

Bogmærker

Der har været gang i hæklenålen. Der er hæklet blyanter, som kan bruges til bogmærker.

Selvfølgelig er der mange, der læser bøger på Ipad, og derfor ikke bruger bogmærker, men jeg kender heldigvis stadig en del, som holder af at have en bog i hånden, og som sikkert vil blive glad for et hæklet bogmærke.

"Strømpefabrikken"

I sommer lovede jeg, at strikke sokker til en familie. Det er jeg nu færdig med. Jeg synes, det er et dejligt let strikketøj, så jeg holder af at sidde og strikke sokker. Nu er det bare at håbe på, at de passer.

Jeg fik også brugt den strikkebog, jeg fik i fødselsdagsgave.  Derfra er hentet den lille kat og rævehovedet. Den bog, skal jeg nok få meget glæde af.


søndag den 22. oktober 2017

Motion i der fri

Lørdag sov jeg lidt længere end normalt, hvilket skyldes, jeg er igang med at læse bogen Løgneren af Martin A. Hansen. Jeg skal have den læst inden på tirsdag, da den er emnet i litteraturklubben på biblioteket. Derfor kom jeg sent i seng. Hvad jeg synes om bogen, vil jeg fortælle senere.
Men efter morgenkaffe og avislæsning cyklede jeg til Juelsminde, hvor jeg havde nogle ærinder. Tilbage på Skrænten var det efterhånden blevet tid til frokost. Lørdagsfrokosten gør vi lidt mere ud af. Til daglig portionsanretter vi en tallerken, med hvad vi må  spise, men i weekenden bliver der disket op til frokostbord.
Efter frokost kunne jeg ikke rigtig finde ro, så jeg ville gå en tur. Den tur blev lidt længere end jeg egentlig havde tænkt. Den gik ad Palsgaardvej ned til stranden bag As Kirke og ad stranden.
På palsgaardvej ligger den en stor sten
På billedet ser den ikke særlig stor ud. Jeg er 1,65 høj og stenen er større end mig. Jeg er kommet forbi den nu efterhånden mange gange, og hver gang undrer jeg mig over, hvad den måske skal bruges til. 
Iøvrigt nød jeg, hvad grøftekanten stadig kan byde på

På turen langs havet så jeg en masse fugle, bl.a.skarven. Det er efterhånden længe siden, jeg sidst har set den. Jeg synes, det er en så elegant fugl, når den sidder og kigger. Jeg ved godt, det bestemt ikke er en elsket fugl.
Desværre kunne jeg ikke komme særlig tæt på fuglene, men jeg nød synet.
Jeg gik og tænkte tanker, og var efterhånden kommet ret langt hen ad stranden, fordi det var så dejligt at gå der. Vandet 'klukkede' roligt, og så kommer vejrtrækningen også ned i samme rolige takt. Jeg nød virkelig, at gå langs vandet, men jeg måtte vende om og se at komme tilbage til Skrænten. Ofte synes jeg, at jeg bare kan gå og gå og tænker ikke særligt på, at jeg skal tilbage igen.
Så motion i det fri blev lørdag til en cykeltur på ca. 6 km, og en vandretur på godt 5 km.


torsdag den 19. oktober 2017

Tidernes skiften

På mine morgenvandringer følger jeg dag for dag, hvordan bladene på træerne ændrer sig. Jeg kommer forbi et hegn, hvor der er pragtfulde farver, ligegyldigt om solen skinner, eller det er gråvejr.
I dag så det sådan ud
Tilbage på Skrænten kan jeg stadig glæde mig over blomsterne


Selvfølgelig er det tydeligt, at de 'synger på sidste vers', men jeg glæder mig stadig over dem.
 

onsdag den 18. oktober 2017

Hurra, så fungerer det igen

Jeg må næsten råbe hurra. Min blog har ikke fungeret i ret lang tid, men nu ser det endelig ud til, at jeg igen kan blogge. Det vil jeg glæde mig til. For ikke længe siden havde jeg fødselsdag, og jeg kan da lige vise, hvad jeg stod op til den morgen.

1
Det var en pragtfuld solskinsfyldt dag.