mandag den 26. februar 2018

Storebrors guldbryllup

Så har vi tilbageværende søskende alle fejret guldbryllup. I lørdags var det bror Niels med hans hustru Dorthe, der blev fejret. Det skete med en stor fest i Vitved Forsamlingshus. Niels er nemlig ikke flyttet ret langt fra barndomshjemmet.
Susanne Vinter Olesens billede.
Sådan så brudeparret ud for 50 år siden. Og sådan så de ud på dagen for guldbrylluppet
 Susanne Vinter Olesens billede.


En dejlig fest, hvor jeg mødte mange, som jeg ikke havde set i flere år. Så gamle minder blev genopfrisket.

lørdag den 10. februar 2018

75 års fødselsdag

Så rundede manden min de 75 år - og det endda i fin stil!
En større fest bliver dog først holdt, når datteren til sommer kommer hjem fra New York.
Men i går var søskende fra begge sider på besøg. Jeg ville så gerne have taget billeder, men det nåede jeg ikke rigtig. Vi fik maden leveret udefra, så jeg skulle blot selv anrette. Det var også så let, men der var alligevel mange ting at sørge for, så jeg nåede ikke at få taget billeder, da gæsterne først ankom. Men inden havde jeg nået lidt
Bordet blev bl.a. pyntet med vintergækker 
Så er det klar til maden ankommer
Buffeten bestod af:
Jeg tror såmænd manden var ganske godt tilfreds med dagen. Han påstår dog, at han ikke kan føle forskel på, om han er 74 år eller 75 år. Han skulle da også lige  i dag bevise, at han hverken var for træt, eller kondien bestemt ikke fejler noget, så han tog cyklen til Juelsminde.

 


 

torsdag den 1. februar 2018

Bøjler med strik

Så er jeg været i gang med at strikke betræk til gamle træbøjler. Jeg blev inspireret via nettet. Jeg havde en del  rester af bomuldsgarn, og dem har jeg brugt af. Jeg målte bøjlen. Det passede med 15 masker på P 2 1/2, og så gik det bare derudad. Jeg har syet dem sammen for neden. Hæklet en lille blomst som pynt. Jeg er i gang med at eksperimentere med forskellige mønstre. Eksempelvis perlestrik. Jeg er slet ikke færdig, der skal laves flere. Og jeg tror, jeg kender et par piger, som gerne vil have sine fine kjoler hængende på en sådan bøjle.