fredag den 30. marts 2018

Færdig........

Jeg har fået nogle ting færdiggjort - endelig!!!!!!
Denne striktrøje, som hedder Thunder, har i mange måneder ligger og ventet på, at blive syet sammen. Jeg indrømmer gerne, at montering er ikke noget, jeg holder af. 

Disse 2 har ligget og ventet på, at få syet lynlås i samt for. For vil jeg gerne have for i mine poser, men lynlåse, er jeg heller ikke særlig glad for - før de er syet i. Foret er 'plastikdug', da jeg aldrig ved på forhånd, hvad jeg finder på at bruge poserne til.
Grydelapperne skulle også have syet for i. Det var egentlig dem, der fik mig i gang. De har nok ligget over 1 år og bare ventet på montering.



søndag den 18. marts 2018

Besøg på Moesgaard Museum

Fredag var jeg på besøg på Moesgaard Museum. Selv om vi ankom kl. 11, nåede vi slet ikke det hele. Der er p.t. meget interessante udstillinger.


Heldigvis har jeg årskort, så jeg må helt sikkert afsted snart igen. Og næste gang tager jeg mit tegnegrej med!

torsdag den 8. marts 2018

Vinterlandskab

At vågne op til så smuk en morgen var pragtfuldt. Jeg måtte straks ud og tage et par billeder. Jeg nød virkelig min morgenvandretur. Sjældent har landskabet været så vintersmukt. At bilerne så også var dækket af sne, var det bare at sige PYT til. Vi skulle ikke ud at køre, for vi var inviteret til fødselsdagskaffe hos Agnete, og der er  ikke længere, end vi skulle gå. 
Det var et hyggeligt selskab, hvor der blev diskuteret og grinet, lige noget der passer mig. Så tak til Agnete.
  

 



mandag den 5. marts 2018

En morgen med snevejr

At stå op til snevejr er nu ret hyggeligt. Jeg ved desværre ikke hvad der sker med mine billeder. Når jeg har lagt dem ind på Pc-eren for at bruge dem på bloggen, er de bare væk. Hvad jeg gør galt kan jeg ikke lige finde ud af, men jeg arbejder på sagen.


søndag den 4. marts 2018

Nyt indkøbsnet

Et net fra Søstrene Grene er nu gjort lidt mere spændende
Jeg har forsynet det med en stramajbroderi fra en gammel pude. 
Jeg bliver da helt glad af at kigge på 'grøftekanten' i denne kolde tid. 
Jeg må indrømme, at både net og broderi har ligget på hvert sit sted mit 'kreative' rum i MEGET lang tid. Nu er de endelig forenet, og jeg glæder mig til at komme ud og handle med dette net.