onsdag den 25. april 2018

Maskemarkører

Så er der lavet nye maskemarkører.
Man kan købe mange fine maskemarkører, men jeg finder nu mine egne hjemmelavede bedst. De glider let på pinden, og efter et par gange brug, har de optaget lidt af den olie, der ofte er i garnet, og så er de ekstra dejlige. Jeg har lavet så mange, at der vist er nok til, at nogle kan foræres væk. Jeg laver nye, når jeg finder perler, jeg synes om.
 


Haven i april

"Jeg vælger mig april". Kender du denne sang? Første vers lyder:
1)Jeg vælger mig april!
   i den det gamle falder,
   i den det ny får fæste
   det volder lidt rabalder,-
   dog fred er ej det bedste
   men man noget vil.
2) Jeg vælger mig april!
    fordi den stormer, fejer,
    fordi den smiler, smelter,
    fordi den evner ejer,
    fordi den kræfter vælter,-
    i den bli´r somren til!


Haven i april er lige nu noget af det smukkeste
Jeg nyder virkelig at gå en tidlig morgentur i haven - og kan sagtens se bort fra, at jeg kun er halvvejs igennem forårstrimningen.




lørdag den 14. april 2018

Faster Karens sjal


Karen ønskede sig et sjal til sin fødselsdag. Det fik hun. Et fint strikket gråt sjal. Men... sidst vi var på besøg, sagde hun, at det var glat og faldt af hendes skuldre - kunne jeg måske strikke et som det, jeg gav hende for mange år siden?  Karen er meget medtaget af sclerose, sidder i kørestol og kan næsten ikke bruge sine arme og hænder. Det garn, som jeg strikkede af dengang fås ikke mere, men jeg håber, det jeg fandt er lige så godt. Jeg glæder mig til at aflevere det, når vi skal til fødselsdag sidst i denne måned. Det er et enkelt sjal, som skulle være så stort og let, at det bliver på skuldrene.