søndag den 24. juni 2018

Dejligt med strikkeveninder

En strikkeveninde solgte ud af sit strik.  Hun strikker til udstillinger på museer, og er bare så dygtig.
Se lige, hvad jeg fik lov at købe.
Farven ser måske ikke særlig interessant ud, men den er bare så fin!
Den kan bruges både som en let sommerbluse og en vest. Den har ravknapper.
Sjaler mangler jeg ikke, men dette er så fint, så jeg slet ikke kunne stå for den. Det er købt med tanke om, at det skal foræres til en veninde, der ikke strikker.

lørdag den 9. juni 2018

Overskud

Dejligt at have venner, der tænker på mig. Se bare, hvad jeg har fået
En tomatplante fra Ulla, og Else havde plantesække til overs fra hun ordnede i sit drivhus, så hun ville gerne forære mig en. Jeg fik så lyst til at prøve en selvvandende kasse. Nu vil jeg spændt følge, hvad der sker med planterne. Vent bare. Jeg tror på, der kommer de dejligste røde tomater.
Når jeg nu var i gang, og græsplænen slået, tænkte jeg på de krukker, som jeg så gerne ville have planter i. Lidt fik vi da ordnet, og nu vil jeg bare glæde mig til at se det vokse.

Selv om rosen bestemt ikke er blevet passet, har den de smukkeste blomster.

Storkenæb blomstrer uanset om de står i en masse ukrudt. Dejligt!



onsdag den 6. juni 2018

Nyt fra lazarettet på Skrænten

Hans er stadig dopet af medicin. Men jeg har været en tur i haven og kigge. Selv om haven virkelig er forsømt, så bliver jeg alligevel glad. Se bare her!
Selv om alt er forsømt i år, er der alligevel noget at glæde sig over. Jeg kan nu høre fuglene synge, selv om jeg er døv på det ene øre. Der er altså rigtig meget at glæde sig over. Så jeg siger TAK! Jeg håber da selvfølgelig på, at vi snart begge er i gang igen, men vi bliver mindet om, hvor taknemmelige, vi bør være over det, vi kan.