lørdag den 22. februar 2014

Vinterferie

Her er 2 dejlige drenge i gang med at forberede aftensmaden. Dejligt at have barnebarnet på ferie.

fredag den 21. februar 2014

Og der blev lys!

1
Min bøn blev tilsyneladende hørt. I dag, da jeg stod op, syntes jeg allerede, jeg kunne se, det ville blive en lys dag. På min morgenvandring til havet skinnede solen LIDT, men nok til, at den spejlede sig i havet. Det var lige før solbrillerne skulle frem! Dejligt!
Da jeg kom tilbage, gik jeg over i den lille skov "Pisselhave" og plukkede vintergækker, som nu står og stråler her ved siden af mig. En lille havevandring blev det også til.
Må din dag også blive lys og solskinsfyldt!

torsdag den 20. februar 2014

Bliv Lys!!!!

 
Igen en gråvejrsdag - og det gider jeg ikke. Den anden dag skinnede solen - og det gider jeg godt. Fuglene var også i forårshumør. Solsorten sang for mig.
Måske skyldes mit lidt slatne humør også, at jeg igen har dårlig hals - og det gider jeg slet ikke. Efter i dagevis, at have drukket kandevis af ingefær te (som min søde datter, har lært mig at nyde) syntes jeg, det var meget bedre. Hvorfor vender det så tilbage?
I går gik jeg så i gang med at afprøve en ny drik med ingefær. En opskrift, jeg fandt på nettet, hvor husker jeg desværre ikke. Men den er afprøvet, og her kommer, hvad jeg gjorde:
300 g ingefær (jeg skrællede den og skar den i stykker)
3/4 l vand
Saften af 3 citroner
3 spsk. honning.
Ingefær småkoger i vand ca. 20 min. og blandes derefter med citronsaft og honning. Rør til honningen er opløst.
Stilles i køleskab natten over.
Hæld gennem en sigte, og hæld på skoldet flaske.
Det bliver min morgensnaps de kommende dag.

onsdag den 5. februar 2014