lørdag den 30. april 2016

Morgenvandring.

Nå morgen var det måske ikke helt! Men efter morgenmaden klædte vi (manden og jeg) os på til en lidt længere vandretur. Den gik gennem skoven ved Palsgaard, ned til "Fruens badehus", langs havet op over markerne, tilbage via Palsgaard Park og hjem. En dejlig tur, hvor håret blev luftet godt igennem.
Bøgen er sprunget ud. Det varsler, at vores søde, dejlige datter snart har fødselsdag. Lige siden hun blev født den 4. maj, har vi fulgt nøje med, om den nu nåede at springe ud, så vi kunne pynte til fødselsdagen med nyudsprungne bøgegrene.

Overalt i Palsgaard parken står løgplanter lige nu i fuldt flor. Det er et pragtfuldt syn, så hvis du er på de kanter, så smut forbi og nyd det enestående syn.



Broderi på sten

Ja, det lyder da sjovt - og det er det også!
Det er helt sikkert noget, jeg vil 'gøre mere i'. Jeg er allerede godt i gang med andre projekter. Tak til Inger, fordi hun ville lære mig det.



søndag den 17. april 2016

stilhed på bloggen

Ja, jeg har været fraværende i længere tid. Det er der forklaring på. En af dem er, at jeg har fået installeret den nyeste udgave på PC-eren. Herefter var der næsten intet, der fungerede.  Jeg kunne slet ikke få gang i Pc-eren, og dermed komme ind på programmerne. TRÆLS, TRÆLS og træls har det været. Nu fungerer en del da. Et af problemerne var dropboksen. Det var tilsyneladende et kendt problem. Den skulle afinstalleres og geninstalleres - som om det er noget alm. brugere har forstand på! Billedprogrammet kan jeg heller ikke få til at fungere, og da jeg ikke synes, der er ret meget ved en side, hvor der ikke kan sættes billeder ind, vælgere jeg at indstille, indtil jeg har fået det i gang.
Men der er også andre årsager til stilheden. Jeg prøver at begrænse nogle af mine opgaver. Jeg har gennem længere tid tabt ret meget hår, og da det blev helt galt med større bare pletter, måtte jeg søge prof. bistand, og det klare svar var, at det  helt tydeligt var stressrelateret. Det forstår jeg ikke, men det har bevirket, at jeg tænker meget over, hvordan min hverdag er. Så indtil tingene har bedret sig, vil der være stille her på siden. Men jeg holder meget af at skrive, så det er helt sikkert, jeg kommer igen, så snart det er muligt.