onsdag den 31. maj 2017

Træt, træt.....

Jeg er så træt for tiden. Jeg synes, jeg er træt helt ind i det dybeste af min sjæl, og hvorfor er jeg nu det? Der er så meget jeg gerne vil - og SKAL, men har slet ikke energi til det. Hvad gør jeg for at mande mig op til hverdagen? I morges havde jeg slet ikke lyst/energi til at gå morgenturen, men kom da alligevel af sted. Jeg må virkelig tage mig sammen, for ellers er jeg  bange for, at trætheden tager magten fra mig. Ondt i ryggen - og hele kroppen har jeg da også, så jeg må tage mig sammen og få lavet mine øvelser. Når øvelsesprogrammet er færdigt, så venter et bad.
Jeg plejer jo ikke at skrive sådan noget her på min blok, og det er bestemt heller ikke det, den skal bruges til.


fredag den 12. maj 2017

Morgentur

I morges var jeg tidligt oppe og ude på min morgentur. I dag alene, så jeg havde tid til at tage et par billeder.
For at komme ned på stranden skal jeg forbi en del rapsmarker. De er utrolig fine, men desværre er jeg overfølsom overfor dem, så det er lidt af en udfordring. Men den smukke udsigt: gule marker, blå himmel og en hvid kirke. Kan det blive meget flottere?

Jeg nyder at gå langs vandet. I dag var der kun en enkelt surfer, der skulle på vandet. Ellers var der stille og solskinsfyldt, selv om det blæste en del.
En dejlig morgentur!

torsdag den 11. maj 2017

Strikket tæppe

Endelig blev jeg færdig med det strikkede tæppe - eller rettere, jeg bestemt mig for, at det ikke skulle være større. Det blev 150 x 125 cm. Det er strikket på pinde 3. Det har ligget længe, for kanten voldte mig noget besvær. Jeg havde egentlig besluttet mig for en strikket kant. Jeg ville strikke retpinde, men jeg syntes det blev for "bumlet", så det blev en hæklet kant i stedet. Den er jeg dog heller ikke tilfreds med, men nu bliver det sådan. Tæppet kommer ud i min bil, så hvis jeg har nogen med, der fryser, kan de få tæppet tilbudt. Det vil vel også kunne bruges, hvis jeg skal sidde ude i naturen!
Dejligt at der nu er 1 stk. mindre i bunken af ting, der LIGE mangler lidt i at være færdige!



onsdag den 10. maj 2017

Regn og mørke skyer - Nu blunder den lyse nat

"Du danske sommer, min hilsen tag, du lyse nat og du lyse dag" Sådan hedder det i sangen Du danske sommer. Kalenderen fortæller mig, at det nu er tid for lyse nætter. Fænomenet begynder natten mellem 5. og 6. maj. Jeg har dog ikke oplevet lyse nætter endnu. Jeg synes faktisk, det har været meget mørkt. Jeg længes virkelig efter disse lyse sommeraftener og nætter.
Jeg holder også meget af Alberte Windings sang: ... "Nu kommer fuglene igen, og lyset vælter pludselig ind, det kommer gennem alle sprækker, lyse nætter er tilbage. Nu kommer lydene igen, og verden vælter pludselig ind, med parasoller og sandaler, bølger maler alt i sand....."
Jeg har ikke engang haft sandaler på endnu. Så se nu at komme du danske sommer.... Jeg venter sådan på dig!
De lyse nætter varer cirka 3 måneder, og klinger først af i begyndelsen af august måned, så der er heldigvis tid endnu til, at vi kan opleve dejlige varme solskinsdage, efterfulgt at de lyse aftner/nætter.
På en så mørk og regnfuld dag som i dag, må jeg holde humøret oppe ved at synge nogle af de dejlige sommersange, vi har.