lørdag den 25. oktober 2014

Køkkenbekymringer

I går havde vi så besøg af mureren, der skal pudse væggene op. Der fik vi os godt nok en overraskelse. Det viser sig nemlig, at man ikke kan pudse ovenpå det, der er. Vi troede, at det bare var en lille del, der hvor fliserne havde siddet, der skulle pudses. Men nej. Han bankede på væggene omkring, og vi kunne da godt høre, at det lød 'hult'. Så der er ikke andet at gøre end komme i gang. Alt gammelt puds skal af ind til murstenene. Firmaet ville ikke lægge navn til andet.
Sådan ser det ud, når man lige er gået i gang og har 'hul' ind til mursten. Og der er godt nok lang vej  igen, når det er et køkken på godt 30 m2.
Og ikke nok med det, så lå jeg søvnløs i nat, fordi jeg kom til at tænke på, at alle mål til køkkenet jo er taget efter de gamle mure, og det er jo ikke sikkert, at de nye bliver lige så tykke/tynde. Derfor blev manden sendt af sted til køkkenfirmaet. Desværre viser det sig, at de ikke kan gøre noget nu. Eneste mulighed er, at få mureren til at sørge for, at murene bliver af samme tykkelse, som de gamle. Uh, hvor jeg håber, det kan lade sig gøre!!!
Små lyspunkter er der nu også. Da vi har en tømrer, der næsten kan trylle. Der var ikke træloft under et skab, som er taget ned. Da han kom, sagde han straks, at vi ikke kunne få samme brædder. Så var gode råd dyre, men vi kom frem til, at vi så måtte tage brædder ned i bryggers og flytte ind i køkkenet. Bryggerset må vi så se, hvad vi kan gøre ved. Der er loftet ikke så stort, så enten må vi bejdse de nye brædder, eller male hele loftet.
før
efter
 Sådan ser det så ud i bryggerset
Det må vi så senere se, hvad vi kan gøre ved.
Nu er det bare ned og i gang med at hakke.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar