søndag den 2. november 2014

At flytte hjemmefra

Efter at have været en lille familie, er 2 natnutter nu flyttet hjemmefra. De er på vej til Amerika.
1
De har næsten ikke været til at styre. De 2 har været helt vilde af forventning.
1
Det er os to, der flytter.
Her er historien om natnutternes flytning.
Da Noah rejste hjem efter ferie her på Skrænten begyndte Natnut at sidde og råbe, at han ville have nogen at lege med. Han fik så besked på, at hvis han var stille og opførte sig pænt, så kom der måske nogen, han kunne lege med.
Efter nogle dage kom der så ganske rigtigt nogle legekammerater. Men ved i hvad der så skete. Den første Natnut begyndte at fortælle de andre om, at den Noah han kendte havde fortalt, at han skulle ud på en længere rejse, helt til Amerika. Så blev der virkelig uro, for nu sagde 2 af Natnutterne, at de slet ikke havde lyst til at bo på Skrænten. De ville meget hellere flytte op til Noah og hans storesøster Siw, for de ville så gerne med på den rejse. Så der har været rigtig meget uro om natten her på Skrænten, for de har hele tiden talt om, hvornår de kunne komme op til Noah og Siw, så de kunne spørge, om de ikke godt måtte komme med dem på rejsen.
To andre af Natnutterne har været mere rolige. Jeg hørte dem sige, at de syntes, de var for gamle til at komme ud på så lang en flyvetur.  De ville blive boende på Skrænten og hygge sig. De to, der ville flytte sagde så, at de nok skulle fortælle om, hvordan rejse gik, hvis de altså måtte komme med, for det var de jo selvfølgelig ikke helt sikre på. Det kommer an på, om der er plads i kufferten, sagde den ene meget fornuftigt.
Hvorfor de hedder Natnutter er der ingen, der ved, men de har selv fortalt, at det gør de, så selvfølgelig passer det. De har også fortalt, at der er ting, der er vigtige at vide, når man har en Natnut boende. Når man skal sove, skal man f.eks. ligge helt stille med lukkede øjne, for det er på kanten til drømmeland, alt det sjove sker. Man kan glæde sig i deres selskab, for de er bare så søde og sjove.
Men nu er 2 altså flyttet, og de måtte heldigvis rigtig gerne komme med ud at rejse.




 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar